Live stream

Livestream uitvaart

In deze tijd van crisis kan het zijn dat mensen het afscheid van hun dierbaren niet mee kunnen of mogen maken.

Vidivision en SLS Productions, twee bedrijven gespecialiseerd in audiovisuele producties, hebben vanwege de coronacrisis de handen ineen geslagen om een oplossing te bieden voor nabestaanden die niet aanwezig kunnen zijn bij de uitvaart.

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van video en audio brengen wij iedere uitvaart op een haarscherpe en kraakheldere manier in beeld. Alles met onze compacte en op afstand bestuurbare apparatuur, zodat de aanwezigen ongestoord de dienst kunnen meemaken.

De videostream die wij leveren loopt via ons eigen serverpark, dat garant staat voor een optimale verbinding. De live-uitzending is te bekijken op een eigen, beveiligd gedeelte van onze website. De kijker kan inloggen met een wachtwoord, zodat alleen genodigden de stream kunnen bekijken.

De stream van hoge kwaliteit is te bekijken op alle devices. Indien gewenst is het tevens mogelijk om de stream rechtstreeks naar een Youtube- of Facebookaccount te sturen.

 

Ons doel is om er in deze tijd voor iedereen het beste van te maken. We realiseren ons dat er vaak geen grote budgetten zijn voor een livestream. Tegelijkertijd willen ook wij graag bezig blijven. Daarom stellen wij onze apparatuur tijdens deze crisis gratis ter beschikking en rekenen wij alleen tijd en reiskosten.

Neem contact op voor meer informatie.

 

Click hier voor de link naar de live-streams.