Audiovisuele Producties


De beleving telt
Of het nu gaat om een bruiloft, concert of zakelijke gelegenheid: de beleving telt. SLS Productions gaat samen met u op zoek naar de juiste ingrediënten om uw gelegenheid tot een succes te maken.

Professioneel licht, geluid en beeld
SLS Productions heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende audiovisuele producties: van drive-in shows tot evenementen voor de particuliere en zakelijke markt. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om u te adviseren én te inspireren. Samen maken we uw gelegenheid onvergetelijk.
Kiest u voor SLS Productions, dan bent u verzekerd van professionele audiovisuele systemen, sfeervolle verlichting en de juiste randapparatuur. Onze medewerkers zijn up-to-date, verstaan hun vak en zien het als hun missie om uw gelegenheid tot een succes te maken.

Live-entertainment
Ook voor live-entertainment bent u bij SLS Productions aan het juiste adres. Wij werken intensief samen met diverse boekings- en artiestenbureaus in de regio. Of het nu gaat om een DJ, een band of een soloartiest: wij adviseren u graag en nemen de technische ondersteuning graag uit handen.

“De beleving telt: laat u inspireren én adviseren”