Buitenbioscoop of drive-inbioscoop huren?

Ervaar de ultieme filmbeleving met de openluchtbioscoop van SLS Productions en MoodWood Buitenbios. Wij vertonen de beste films op de meest bijzondere plekken. Van drive-inbioscoop tot openluchtvertoning: wij hebben al heel wat parken, steden en openluchttheaters omgedoopt tot unieke buitenbioscopen.

Unieke openluchtbelevenis
Bied uw bezoekers een unieke buitenbioscoopbelevenis. U huurt bij ons een complete openluchtbioscoop die op iedere locatie op te bouwen is. Of het nu gaat om een openluchttheater, strand, park, stad of zelfs op het water: wij richten uw buitenbioscoop geheel naar wens in en verzorgen ook de regie. Ook bieden wij mogelijkheden voor grootbeeldprojectie bij onder meer sportevenementen, zoals het vertonen van voetbalwedstrijden op groot scherm.

Technische specificaties
Wij verzorgen alle apparatuur in eigen beheer, zodat we flexibel zijn om op verschillende locaties een openluchtbioscoop te verzorgen. U zorgt zelf voor een stroompunt en wij regelen de rest. Is er geen stroompunt, dan nemen wij een aggregaat mee. Wij projecteren full-HD op een groot projectiescherm van 4 bij 9 meter. De onderzijde van het scherm kan tussen de 0,7 en 3,2 meter van de grond worden gepositioneerd. Op het hoogste punt kan het scherm dus 6,7 meter zijn. In combinatie met de juiste geluidsinstallatie, creëert u een prachtige filmbeleving in de openlucht.

Drive-inbioscoop huren
Ook een drive-inbioscoop behoort tot de mogelijkheden. Laat uw bezoekers genieten van de beste films vanuit hun eigen auto. U huurt bij ons een complete drive-inbioscoop en wij verzorgen ook de regie en sfeerverlichting. Het geluid zenden wij op FM-frequentie, zodat het op iedere autoradio te horen is. Op het scherm is deze frequentie te zien, zodat bezoekers deze makkelijk kunnen invoeren op de autoradio. Het is tevens mogelijk een extra geluidsset te huren voor bezoekers die graag op stoelen of kleedjes voor het scherm van uw film willen genieten.

Uniek decor
Uw openluchtbioscoop of drive-inbioscoop wordt aangekleed met sfeervolle led-verlichting. Zo creëren we voor u een prachtig decor en verzorgen we een unieke buitenbioscoopbelevenis.

Vergunningen
Voor het vertonen van een film in het openbaar heeft u een licentie van Filmservice nodig. Wij helpen u hier graag bij. In de catalogus van Filmservice vindt u een uiteenlopend aanbod van films. Vrijwel iedere film die op dit moment niet meer in de reguliere bioscoop draait, mag vertoond worden in uw openluchtbioscoop. Daarnaast heeft u toestemming nodig van uw gemeente. In de ene gemeente heeft u een vergunning nodig, terwijl elders een melding volstaat. Vaak heeft dit met het aantal bezoekers, horeca, geluidsoverlast of grootte te maken. In het geval van een drive-inbioscoop heeft u tevens een vergunning van Agentschap Telecom nodig voor het zenden van het geluid via FM.

Kosten
Wij bieden onze openluchtbioscopen en drive-inbioscopen aan tegen vaste tarieven. Heeft u interesse in het organiseren van uw eigen buitenbioscoop? Bel of mail ons en informeer naar de kosten, voorwaarden en mogelijkheden. Neem ook eens een kijkje op de website van onze partner Moodwood Buitenbios.

“Bied uw bezoekers de ultieme filmbeleving met een sfeervolle buitenbioscoop”